Ty masz tam Tamizę, a ja mam za to nasza polska część Bałtyku
Polska Riviera - Hel i zatoka Pucka
Ha! Przykro mi Parasol już wiem co chcesz powiedzieć zią
_________________ Release Yo' Self!
JUNGLE IS MASSIVE
ja mogę pochwalić się tylko "kanałami"... nawet nie mam mostu ... ale za to jak przejadę 4h ....to mogę sobie popatrzyć na Wisłę ... widok z mostu mnie rozbraja i to oświetlenie mniamuś .... oczywiście po zmroku .... kiedy już nie siedze na sali wykładowej
Witam wszystkich! ha!!! nareszcie .... jak miło hihi
Concord_Dawn-Dont_Tell_Me_(feat_Tiki) ....... ocalało to na Twoim dysku Parasite??... słyszę, że tak .... danke
a tak w ogóle to Sould mógłby przestać się drapać i naschreibować coś konstruktywnego (jak zawsze) ehhh a tu cisza ....
Bo Polska to "motłoch" i dalej tak twierdzę i zdania nie zmienie - mówię tu o większości oczywiście... Wixa vixa nade wszystko najepiej zajebać kox i na "Manieczki" uderzyć lub coś w podobie... Bo to Polska właśnie... Nic głębszego...
Na szcześćie jes t garsta ludzi kultujących muzykę nie dla mas... tj. drum n bass, electro, IDM, trip-hop, future jazz etc, całe downtempo i coś pozyżej 170 BPM
Booyaka! Jujngle Is Massive!
Huy moze nie bede tutej toleracyjny ale strasznie mnie to mierzi...
Ale z takiego obtrotu sprawy się cieszę - muzyka nie dla mas, nie dla pospulstwa...
Niektórzy wiedzą o co B.
_________________ Release Yo' Self!
JUNGLE IS MASSIVE
Wiek: 22 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 266 Skąd: Kraków City
Wysłany: Pią 02 Mar, 2007 4:30 pm
Amfri napisał/a:
ja mogę pochwalić się tylko "kanałami"... nawet nie mam mostu ... ale za to jak przejadę 4h ....to mogę sobie popatrzyć na Wisłę ... widok z mostu mnie rozbraja i to oświetlenie mniamuś .... oczywiście po zmroku .... kiedy już nie siedze na sali wykładowej
no to sie zgodze moze Wisła nie najczystsza żeka ... ale w nocy pieknie wygląda, w Krakowie
capnołem tą fotke o drógiej w nocy - zamazana bo po alkocholu fotka była
p.s. Sive ale nei powiesz mi że k750i robi dupne zdjęcia w nocy nie to co twój złom hihi
hahahah fakt White.. troche nie popisales się z tą "żeką" i "alkocholem" i cos te twoje zdjęcie nie wyszlo... tenteges.. badziewny telefon najwyrazniej moj fajny o!
Wiek: 22 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 266 Skąd: Kraków City
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 8:48 pm
haha padne
to co może fotka fight na forum radyjka ?
p.s.
jak to sie nie popisałem ? cudowne zdjęcie w nocy, twój złomek zrobi lepsze ? hahaha
K700 śmierdzi moczem i starymi ludźmi ^^ :D:D przynajmniej tym modelem sobie moge poszpanować Haniu :D:D:D ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum