Nazwa tematu myślę, że ciekawa, więc...
Powiedzcie jakie filmy zawładnęły waszym umysłem w taki sposób, że po ich obejrzeniu myślałeś nad pytaniami w dziele zawartymi jeszcze dobre kilka godzin.
U mnie główne typy: K-Pax, Vanilla Sky, Częstotliwość, Efekt Motyla, Truman Show.
calkiem sporo, lecimy:
"21 gram",
"Pi",
"Mouholand Drive",
"Zaginiona Autostrada",
"Truman Show",
tworczosc Almodovara (nie chce mi sie wymieniac),
"La Haine" - zajebisty, do tej pory jedna z ulubionych pozycji,
"Czeski Sen" (ale tyko koncept),
"Rozpustnik" za duet Deep/Malkovitch
"Las Vegas Parano"
i tak moglbym wymieniac i wymieniac, mysle ze duzo duzo wiecej by sie znalazlo na liscie...
Wiek: 22 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 266 Skąd: Kraków City
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 10:23 pm
dodam do tej składaneczki nazwę moze nieco oldschoolową - Matrix ( wszystkie 4 częsci) za to najbardziej w pamieci do dzisiaj zostały mi pierwsza częsci i Animatrrix
Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 9:14 pm
However, nie oglądałem muszka wiec wybacz za brak odpowiedzi.
Niedawno, bo jakies 2 miesiace temu ( ) Z Odzysku, naprawdę polecam, cieżki bo ciezki ale z genialnym tematem.
P.s. dla tych którzy go nie oglądali dodam malutką autoreklamę, w filmie występował 3ecioplanowo ostr, oraz nagrał teledysk do tego filmu, o czym zapewne mało kto wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum